Den bedste vægtvest på markedet

Det er efterhånden blevet en velkendt gadget både i træningscentret og på løbeturen. Den sorte vægtvest, der sidder helt tæt til kroppen og som kan være med til at optimere træningen. Og der er faktisk hold i den påbegyndende trend. For vægtvesten er nok kommet for at blive for sin smarte funktion med at lægge mere vægt på både kropsvægtstræning og løbetræning. Så man kan altså finde goder ved både styrke- og konditionstræning.

Det er vigtigt at stille krav til sin vægtvest, og derfor er det sjældent hverken den første eller den billigste, som er den bedste. Det skal nemlig være en vest, der sidder godt på kroppen. Man kan både få veste, der er designet til styrketrænings såvel som løbetræning. Dog er der også nogle små, der er designet intelligent og derfor kan gå til begge løsninger.

Til styrketræning er det vigtigt, at vesten ikke kommer i vejen. Den må derfor ikke være stor, og der skal være gode åbninger ved ærmerne. På den måde sikrer man den største bevægelsesfrihed samtidig med, at man har vægtene tæt ind til kroppen. Vesten er rigtig god til at styrke de øvelser, hvor man bruger sin kropsvægt rent. Det er øvelser lige fra armbøjninger og planken til mave- og rygbøjninger.

Til løb er det derimod rigtigt vigtigt, at vesten sidder helt tæt. Hvis den hopper rundt, vil den forstyrre løbet og øge sandsynligheden for skader. Derfor er det vigtigt at vælge en vest, der kan strammes helt tæt uden dog at påvirke din vejrtrækning. Det er desuden vigtigt, at sveden ikke absorberes ind i vesten med i stedet, ledes væk fra kroppen, så det ikke bliver for varmt at have det på.

Slutteligt skal vægten også kunne holde vægten helt ind til kroppen samt ligeligt fordelt. På den måde opstår der ikke overvægt, som kan forstyrre træningen. Hvis al vægten var samlet på ryggen som ved en taske, så er sandsynligheden for skader også større. Det er også det, der er med til at gøre en vægtvest særdeles smart.

Den bedste vægtvest på markedet lige nu er helt klar KINETIKs VX1 vest. Den er smart, fordi den både går til styrketræning såvel som til løb. Det betyder, at det er en alsidig vest, der kan bruges af mange. Den er desuden af højeste kvalitet og man kan straks mærke, at der er tænkt over både materialer og detaljeløsningerne. Køb vægtveste her og få den bedste vægtvest til dig.